Vozila za prevoz putnika

Gea travel nudi udoban i bezbedan kombi prevoz putnika vozilima novije generacije. Sva vozila su proizvedena nakon 2009.godine, tehnički ispravna i komforna.

 

VW Caddy 6+1

Prevoz putnika vozilom VolksWagen CAddy 6+1 je idealan za manje grupe punika i porodice. Prevoz je udoban sa dovoljno mesta za prtljag koji putnici nose na odmore ili kraća poslovna putovanja.

  

Ford Tranzit 8+1

Kombi prevoz putnika vozilom Ford Tranzit je takođe odličan način putovanja za grupe do 8 putnika, a prikupljanje putnika se radi od vrata do vrata. Kombi vozilo ima veliki prtljažni prostor. Postoji i mogućnost iznajmljivanja vozila sa vozačem na dogovoreni vremenski period.

 

VW Transporter 8+1

Prevoz putnka u zemlji i inostranstvu vozilom VolksWagen Transporter se organizuje i vrši za grupe do 8 putnika, što je u većini slučajeva dovoljno. Kombi vozilo ima veliki prtljažni prostor. Postoji i mogućnost iznajmljivanja vozila sa vozačem na dogovoreni vremenski period.

 

Opel Vivaro 8+

Opel Vivaro svojim performansama i komforom može zadovoljiti zahteve svakog putnika. Kombi prevoz putnika Opel Vivaro kombi vozilom nudi prijatnu atmosferu, udobnost i uživanje u svakom pogledu. Kombi vozilo ima veliki prtljažni prostor. Postoji i mogućnost iznajmljivanja vozila sa vozačem na dogovoreni vremenski period.

  

Citroen C8 6+1

Putničko vozilo za prevoz do 6 putnika Citroen C8 je jedno od možda najboljih u svojoj klasi. Putovanje ovim vozilom je je ništa drugo do samo uživanje. Mali broj putnika, komfor, mogućnost pravljenja pauza, kao i prevoz od vrata do vrata, svakako obećava ispunjenje svih zahteva koji se pred prevoz putnika na kraćim i dužim relacijama mogu postaviti.

 

Mercedes E klase i Audi A6

Osetite udobnost putovanja putničkim vozilima visoke klase. Mercedes E klase i Audi A6 svakako spadaju u odličan izbor kada se radi o malim grupama putnika ili o prevozu pojedinaca. Putovanje je brzo i sigurno, a mali broj putnika svakako obezbeđuje fleksibilnost u pravljenju pauza. Prevoz putnika se takođe vrši od vrata do vrata. Idealan izbor za prevoz putnika na kraćim i dužim relacijama.


KOMBI PREVOZ PUTNIKA