Kombi prevoz putnika Beograd - Zagreb

Kombi i automobilski prevoz putnika do Zagreba, kao ni do Temišvara i Budimpešte, nije linijski, već od vrata do vrata na zahtev i po potrebama klijenata.

Putnike koji svoje putovanje do Zagreba započinju u Beogradu, kombi vozilo za prevoz putnika agencije GEA TRAVEL može preuzeti sa bilo koje adrese, kao i sa aerodroma, železničeke ili autobuske stanice u Beogradu.

Kombi prevoz Beograd - Zagreb aerodromKombi i automobilski prevoz putnika iz Srbije do Zagreba traje otprilike 5 sati (iz Beograda). Za ostala mesta u Srbiji vreme putovanja zavisi od udaljenosti od Beograda, odnosno graničnog prelaza sa Hrvatskom.

Kao što je već pomenuto, ni relacija kombi prevoza putnika Beograd-Zagreb nije uslovljena strogim terminima polaska i povratka, pa ukoliko postoji potreba, možete nas kontaktirati i dobiti informaciju o mogućnostima prevoza u vama odgovarajućem terminu.

Kombi prevoz do i sa aerodroma u Zagrebu

Gea Travel kombi prevoz putnika nudi i prevoz do i sa aerodroma u Zagrebu. Vaše je samo da nas pozovete i zakažete vožnju u vreme kada vama odgovara, a mi ćemo biti tu za vas. Moguć je i transfer sa aerodroma u Zagrebu do bilo kog aerodroma u regionu.

CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA DO ZAGREBA

DESTINACIJA

JEDAN SMER (EUR)

OBA SMERA (EUR)

Beograd - Zagreb - Beograd

45

90

Kombi i automobilski prevoz GEA TRAVEL nudi komforan i brz prevoz putnika iz Srbije do Zagreba vozilima novije generacije, a neka od njih možete pogledati na stranici Vozila za kombi prevoz putnika do Zagreba...

Ako želite brz i udoban način putovanja do Zagreba, kontaktirajte GEA TRAVEL pomoću podataka na stranici kontakt za kombi i automobilski prevoz putnika do Zagreba...

Posebnu povoljnost u pogledu prevoza putnika do Zagreba, bilo da se radi o kombi ili automobilskom prevozu putnika, GEA TRAVEL nudi turističkim agencijama i organizatorima grupnih putovanja u Zagreb.


KOMBI PREVOZ PUTNIKA