Kombi prevoz putnika Beograd - Trst

Kombi prevoz putnika do Trsta nije linijski već se obavlja po potrebi za pojednince ili grupe klijenata na zahtev.

Prevoz putnika do Trsta i aerodroma u Trstu se vrši prikupljanjem putnika sa dogovorenih adresa (od vrata do vrata) i ne postoje stajališta za prikupljanje putnika.

Kombi prevoz putnika do Trsta traje do nekoliko sati u zavisnosti iz kog mesta u Srbiji putnici započinju putovanje, kao i koje prevozno sredstvo se koristi.

Najkomforniji i najbrži način prevoza putnika iz Srbije do Trsta je putničkim automobilom ili kombi vozilom. Kombi i auto prevoz putnika GEA TRAVEL ima u ponudi više vrsta vozila za prevoz putnika.

CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA DO TRSTA

DESTINACIJA

JEDAN SMER (EUR)

OBA SMERA (EUR)

Beograd - Trst - Beograd

75

Neka od kombi vozila za prevoz putnika, kao i automobile, možete pogledati na stranici Vozila za prevoz putnika do Trsta.

Posebnu povoljnost u pogledu prevoza putnika do Trsta, bilo da se radi o kombi ili automobilskom prevozu putnika, GEA TRAVEL nudi turističkim agencijama i organizatorima šopimg tura u Trstu.

Za više informacija o mogućoj saradnji sa GEA TRAVEL kombi prevozom putnika možete dobiti ako nas kontaktirate pomoću podataka na stranici kontakt za kombi i automobilski prevoz putnika do Trsta.


KOMBI PREVOZ PUTNIKA