Kombi prevoz putnika Beograd - Temišvar

Kombi prevoz putnika do Temišvara nije linijski već se obavlja po porebi za pojednince ili grupe klijenata na zahtev.

Prevoz putnika do Temišvara i aerodroma u Temišvaru se vrši prikupljanjem putnika sa dogovorenih adresa (od vrata do vrata) i ne postoje stajališta za prikupljanje putnika.

Kombi prevoz putnika do Temišvara i aerodroma Traian Vuia (Trajan Vuja) traje od 2 pa do nekoliko sati u zavisnosti iz kog mesta u Srbiji putnici započinju putovanje, kao i koje prevozno sredstvo se koristi.

Najkomforniji i najbrži način prevoza putnika iz Srbije do Temišvara je putničkim automobilom ili kombi vozilom. Kombi i auto prevoz putnika GEA TRAVEL ima u ponudi više vrsta vozila za prevoz putnika.

 

CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA DO TEMIŠVARA

DESTINACIJA

JEDAN SMER (EUR)

OBA SMERA (EUR)

Beograd - Temišvar - Beograd

30

60

Neka od kombi vozila za prevoz putnika, kao i automobile, možete pogledati na stranici Vozila za prevoz putnika do Temišvara.

Posebnu povoljnost u pogledu prevoza putnika do Temišvara, bilo da se radi o kombi ili automobilskom prevozu putnika, GEA TRAVEL nudi turističkim agencijama i organizatorima avionskog transporta sa aerodroma u Temišvaru.

Za više informacija o mogućoj saradnji sa GEA TRAVEL kombi prevozom putnika možete dobiti ako nas kontaktirate pomoću podataka na stranici kontakt za kombi i automobilski prevoz putnika do Temišvara.


KOMBI PREVOZ PUTNIKA