Kombi prevoz putnika Beograd - Slovenija - Kopar, Piran, Portorož

Kombi prevoz do Slovenije, Maribora, Ljubljane, Celja, Novog Mesta i Ptuja takođe nije linijski (nema strogo definisanih vremena polazaka i povratka, kao ni stajališta), već se organizuje na zahtev klijenata ili organizovanih grupa putnika. Preuzimanje putnika u Srbiji i Sloveniji može biti od vrata do vrata ili na jednom mestu po dogovoru.

Skoro svakodnevni prevoz grupa putnika kombijem do Slovenije.

Kombi prevoz do Slovenije je veoma udoban i brz način prevoza, a uz pogodnost samostalnog određivanja pauza od strane putnika i veoma je poželjan i tražen. Putovanje do Slovenije se odvija uglavnom autoputem, a moguće je prevesti se do skoro svakog grada u Sloveniji. Na prvom mestu je bezbednost putnika i poštovanje saobraćajnih i drugih propisa koji važe za prevoz putnika u stranim zemljama, pa ako imate nekih konkretnih pitanja u vezi putovanja automobilom iz Srbije u Sloveniju, molimo kontaktirajte nas.

CENE PREVOZA PUTNIKA DO SLOVENIJE

DESTINACIJA

JEDAN SMER (EUR)

OBA SMERA (EUR)

MariborCelje, Ptuj....

55

Kopar, Izola, Piran, Portorož

70

Bled

65

Terme Čatež

50

Organizovane grupe od 6 putnika

dogovor

Za kombi prevoz do Slovenije, koriste se kombi vozila nove generacije. Neka od njih možete pogledati na stranici Vozila za prevoz putnika do Slovenije.

U slučaju da planirate putovanje do nekog od navedenih gradova u Sloveniji, a nameravate da stignete brzo, bezbedno, uz udoban prevoz, kontaktirajte nas pomoću podataka na stranici kontakt za prevoz putnika do Slovenije.

 


KOMBI PREVOZ PUTNIKA