Kombi prevoz putnika Beograd - Rijeka

  • Kombi prevoz Beograd -Rijeka
  • Kombi prevoz Beograd -Rijeka
  • Kombi prevoz Beograd -Rijeka

Kombi prevoz putnika na relaciji Beograd-Rijeka se radi kao prevoz od vrata do vrata. Ovakakv vid usluge pruža maksimalan konfor, jer pored toga što nema presedanja, uz dogovor sa putnicima se mogu praviti pauze u vreme i na mstima koja njima odgovaraju. Pored ove pogodnosti, dodatnu fleksibilnost pruža i činjenica da vremena polazaka iz Beograda ili Rijeke nisu strogo definisana kao u linijskom prevozu.

Polazak na relaciji Beograd-Rijeka se, kao i sve drugo, dogovara sa putnicima i usklađuje sa njihovim potrebama.

Sve informacije o mogućnostima kombi prevoza putnika na relaciji Beograd- Rijeka, možete saznati jednim pozivom na neki od brojeva telefona sa ovog sajta.

Naši vozači će se pobrinuti da brzo i sigurno stignete na adresu koju ste odabrali, bez obzira da li se radi o putovanju iz Beograda do Rijeke ili iz Rijeke do Beograda.

Kombi vozila koja koristimo za prevoz putnika od Beograda do Rijeke i obrnuto, tehnički su potpuno ispravna, udobna i opremljena dovoljnim prtljažnim prostorom za sve vaše zahteve.

Vaše je samo da pozovete i rezervišete svoje mesto u kombi prevozu od Beograda do Rijeke, a na nama je da vaše poverenje opravdamo i prevezemo vas do željene adrese bez ikakvih problema.

Već duži niz godina uspešno i veoma povoljno prevozimo putnike iz Srbije do gradova u Istri, pa znamo iz iskustva kako da to najbolje i najbezbednije uradimo.

Gea Travel kombi prevoz nudi i popuste na usluge prevoza Beograd – Rijeka za:

  • Grupni prevoz putnika
  • Korporativni prevoz na sastanke i konferencije
  • Prevoz muzičkih grupa
  • Najam vozila sa vozačem

CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA DO RIJEKE

DESTINACIJA

JEDAN SMER (EUR)

OBA SMERA (EUR)

Beograd - Rijeka

60


KOMBI PREVOZ PUTNIKA