Kombi prevoz putnika Beograd - Ptuj

  • Kombi prevoz beograd-Ptuj
  • Kombi prevoz beograd-Ptuj
  • Kombi prevoz beograd-Ptuj

Kombi prevoz putnika iz Beograda u Ptuj je takođe vanlinijski i obavlja se na zahtev za pojedinaca ili grupa putnika prema njihovim potrebama.

Kao i za ostale relacije, prevoz putnika do Ptuja počinje preuzimanjem putnika sa dogovorenih adresa (od vrata do vrata). Nema određenih mesta za prikupljanje putnika, a putovanje se završava takođe na adresi koju je putnik odabrao.

Kombi prevoz putnika do Ptuja traje nekoliko sati u zavisnosti od toga koje prevozno sredstvo se koristi, kakvi su uslovi na putu i kolika su zadržavanja na granicama.

Najudobniji i najbrži način prevoza putnika iz Beograda do Ptuja i obratno je putničkim automobilom ili kombi vozilom. Kombi i auto prevoz putnika GEA TEAM ima u ponudi više vrsta vozila za prevoz putnika.

CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA DO PTUJA

DESTINACIJA

JEDAN SMER (EUR)

OBA SMERA (EUR)

Beograd - Ptuj - Beograd

60

110

Neka od kombi vozila za prevoz putnika, kao i automobile, možete pogledati na stranici Vozila za prevoz putnika do Ptuja.

Posebnu povoljnost u pogledu cene prevoza putnika do Ptuja, kao i za sve ostale relacije, GEA TEAM nudi turističkim agencijama i organizatorima grupnih putovanja.

Više informacija o  potencijalnoj saradnji sa GEA TEAM kombi prevozom putnika možete dobiti ako nas kontaktirate pomoću podataka na stranici kontakt za kombi i automobilski prevoz putnika do Ptuja.


KOMBI PREVOZ PUTNIKA