Kombi prevoz putnika Beograd - Palić

Kombi i automobilski prevoz putnika do Palića, odnosno Subotice, je sve traženija usuga u okviru usluge automobilskog i kombi prevoza putnika.

Palić se nalazi na otprilike 8 kilometara od Subotice. Palić je zahvaljujući svom prelepom jezeru postao atraktivno letovalište. Pored palićkog jezera nalazi se i zoološki vrt koji je možda i jedan od najlepših u regionu. Palić ima i sportske centre i jedan je od najvažnijih turističkih destinacija severa Srbije.

Od atrakcija Palića, osim jezera i zoo vrta možemo izdvojiti i razne manifestacije koje mogu biti interesantne.

Najveću pažnju domaćih i stranih turista privlače manifestacije koje se održavaju više decenija.

  • Prvomajski praznici počinju prvomajskim urankom koji obuhvata razne programe: prvomajski vašar, lunapark, jedriličarska regata, muzički program.
  • Dužijanca (manifestacija koja traje više od 100 a bavi se negovanjem tradicije i narodnih običaja.
  • Festival evropskog filma na Paliću
  • Festival dečjih pozorišta u Subotici
  • Trenchtown festival i Summer3p festival – muzički festivali

Kombi prevoz putnika do Palića svojom udobnošću, brzinom i bezbednošću, takođe dobija na svom značaju. Sve više ljudi se odlučuje da, za samo malo višu cenu u odnosu na autobuski prevoz, koristi kombi ili automobilski prevoz do Plaića.

Kombi prevoz do Palića, kao ni prevoz putnika do ostalih destinacija do kojih prevoz putnika vrši Gea Travel nije linijski i dostupan je kad god vam zatreba, a vozači su tu da učine sve da se osećate kao u svom vozilu.

CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA DO PALIĆA

DESTINACIJA

JEDAN SMER (EUR)

OBA SMERA (EUR)

Beograd - Palić

20

Neka od kombi vozila za prevoz putnika, kao i automobile, možete pogledati na stranici Vozila za prevoz putnika do Palića.

Posebnu povoljnost u pogledu prevoza putnika do Palića, bilo da se radi o kombi ili automobilskom prevozu putnika, GEA TRAVEL nudi turističkim agencijama i organizatorima grupnih prevoza.

Za više informacija o mogućoj saradnji sa GEA TRAVEL kombi prevozom putnika možete dobiti ako nas kontaktirate pomoću podataka na stranici kontakt za kombi i automobilski prevoz putnika do Palića - Subotice.


KOMBI PREVOZ PUTNIKA