Kombi prevoz putnika Beograd - Opatija

  • Kombi prevoz Beograd -Opatija
  • Kombi prevoz Beograd -Opatija
  • Kombi prevoz Beograd -Opatija

Kombi prevoz Beograd-Opatija je, kao i na drugim relacijama, usluga prevoza putnika sa adrese u Beogradu na adresu u Opatiji. Kombi prevoz putnika sa adrese na adresu podrazumeva direktan prevoz, bez presedanja, čekanja na stanicama, organizacije dodatnog transporta i sl. Polazak punika se organizuje tako da se putnici preuzimaju na adresi na kojoj se nalaze, a prevoz se radi do adrese na koju žele da idu. Naš kombi prevoz Beograd-Opatija je takođe vanlinijski, pa polasci nisu unapred određeni. Vožnja se rezerviše pozivom, a vreme polaska se dogovara sa putnicima prilikom rezervacije.

Kombi prevoz putnika od Beograda do Opatije se može raditi kao prevoz organizovanih grupa putnika, kao pojedinačan prevoz ili kao iznajmljivanje vozila sa vozačem na jedan ili više dana.

Mogućnost dogovora, povoljna cena, brz i bezbedan prevoz iz Beograda do Optije i iz Opatije do Beograda, sama po sebi je povoljnost. Posebno želimo da naglasimo i fleksibilnost po pitanju biranja ruta kojima se prevoz može vršiti, što se takođe dogovara sa putnicima. Moguće su i promene rute u toku samog putovanja radi izbegavanja gužvi na naplatnim rampama ili graničnim prelazima.

Pored svega navedenog, putniciam uvek odgovara i mogućnost dogovora o mestu i vremenu pravljenja pauza i to dodatno pozitivno utiče i na celokupan doživljaj putovanja.

Pozovite nas i rezervišite svoje mesto za najbolji kombi prevoz putnika od Beograda do Opatije. Uživajte u našoj usluzi prevoza sa adrese na adresu, kao i stotine naših zadovoljnih klijenata do sada. Mi smo tu za vas.

Gea Travel kombi prevoz nudi i popuste na usluge prevoza Beograd – Opatija za:

  • Grupni prevoz putnika
  • Korporativni prevoz na sastanke i konferencije
  • Prevoz muzičkih grupa
  • Najam vozila sa vozačem

 

CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA DO OPATIJE

DESTINACIJA

JEDAN SMER (EUR)

OBA SMERA (EUR)

Beograd - Opatija

70


KOMBI PREVOZ PUTNIKA