Kombi prevoz putnika Beograd - Kopaonik

Kombi prevoz putnika do Kopaonika, najvećeg ski centra u Srbiji nije linijski (nema strogo definisanih vremena polazaka i povratka, kao ni stajališta), već se organizuje na zahtev klijenata ili organizovanih grupa skijaša i planinara. Preuzimanje putnika može biti od vrata do vrata ili na jednom mestu po dogovoru. Posebne povoljnosti kombi prevoza putnika do Kopaonika za organizovane grupe sa povratnim prevozom.

Kombi prevoz putnika GEA TRAVEL može pružiti i uslugu organizacije prevoza većih grupa putnika. Organizaciju putovanja možemo uraditi i za planinarska društva i druge grupe sportista koji pripreme obavljaju na Kopaoniku.

Kombi prevoz putnika do Kopaonika je ujedno i najudobniji i najbrži prevoz grupa putnika. Putovanje kombijem do Kopaonika traje uglavnom kratko, ali vreme putovanja zavisi i od saobraćaja, uslova na putu (kiša, sneg, poledica i sl). GEA TRAVEL na prvo mesto postavlja bezbednost putnika, a za duže trajanje putovanja mogu se dogovoriti i pauze po potrebi putnika.

CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA DO KOPAONIKA

DESTINACIJA

JEDAN SMER (EUR)

OBA SMERA (EUR)

Kopaonik

25

50

Za kombi i automobilski prevoz putnika, GEA TRAVEL koristi kombi vozila za prevoz putnika. Neke od njih možete pogledati na stranici Vozila za prevoz putnika do Kopaonika.

U slučaju da planirate putovanje na Kopaonik, a nameravate da stignete brzo, bezbedno, uz udoban prevoz, kontaktirajte GEA TRAVEL pomoću podataka na stranici kontakt za kombi i automobilski prevoz putnika do Kopaonika.

Posebnu povoljnost u pogledu prevoza putnika do Kopaonika, GEA TRAVEL nudi sportskim društvima i organizatorima izleta i ekskurzija za penzionere.


KOMBI PREVOZ PUTNIKA