Kombi prevoz putnika Beograd - Jahorina

Kombi prevoz do Jahorine nije linijski (nema određenih vremena polazaka i povratka, vreme se dogovara sa putnicima). Kombi prevoz putnika do Jahorine je dostupan, kako za pojedince, tako i za organizovane grupe putnika. Preuzimanje putnika u Srbiji i na Jahorini može biti od vrata do vrata ili na jednom mestu po dogovoru.

Kombi prevoz do Jahorine je veoma udoban i brz način prevoza, a uz pogodnost samostalnog određivanja pauza od strane putnika i veoma je poželjan i tražen. Putovanje do Jahorine se odvija uglavnom autoputem. Gea Travel na prvo mesto postavlja bezbednost putnika i poštovanje saobraćajnih i drugih propisa koji važe za prevoz putnika u stranim zemljama, pa ako imate nekih konkretnih pitanja u vezi putovanja automobilom iz Srbije do Jahorine, molimo kontaktirajte nas pomoću podataka na kontakt stranici.

CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA DO JAHORINE

DESTINACIJA

JEDAN SMER (EUR)

OBA SMERA (EUR)

Beograd - Jahorina

40

75

Za kombi prevoz do Jahorine koristimo kombi vozila nove generacije. Neke od kombija možete pogledati na stranici Vozila za prevoz putnika do Jahorine.

U slučaju da planirate putovanje do Jahorine, a nameravate da stignete brzo, bezbedno, uz udoban prevoz, kontaktirajte Gea Travel pomoću podataka na stranici kontakt za kombi prevoz putnika do Jahorine.


KOMBI PREVOZ PUTNIKA