Beograd-Budimpešta kombi prevoz putnika

Kao kombi prevoz putnika do Temišvara, ni kombi prevoz do Budimpešte nije linijski (nema strogo definisanih vremena polazaka i povratka, kao ni stajališta), već se organizuje na zahtev klijenata. Klijenti mogu postaviti zahteve u pogledu mesta na kome započinje kombi prevoz do Budimpešte, kao i u pogledu vremena polaska.

Kombi prevoz do Budimpešte može biti organizovan do bilo koje adrese u Budimpešti sa polaskom iz bilo kog mesta u Srbiji.

Kombi i automobilski prevoz putnika GEA TRAVEL nudi organizaciju i prevoz putnika i do aerodroma Ferenc Liszt (Franc List) u Budimpešti sa koga polaze mnogobrojni letovi low cost kompanija prema velikom broju gradova u evropskim zemljama.

Kombi prevoz putnika do Budimpešte predstavlja najkomforniji i najbrži prevoz. Putovanje kombijem i automobilom uglavnom traje oko 5 sati, ali tačno trajanje putovanja zavisi i od zadržavanja na granici, frekvencije saobraćaja i sl.

CENE KOMBI PREVOZA DO BUDIMPEŠTE

DESTINACIJA

JEDAN SMER (EUR)

OBA SMERA (EUR)

Beograd - Budimpešta - Beograd

35

70

Za kombi i automobilski prevoz putnika, GEA TRAVEL koristi kombi vozila za prevoz putnika, kao i automobile. Neke od njih možete pogledati na stranici Vozila za prevoz putnika do Budimpešte.

U slučaju da planirate putovanje u Budimpeštu, a nameravate da stignete brzo uz udoban prevoz, kontaktirajte GEA TRAVEL pomoću podataka na stranici kontakt za kombi i automobilski prevoz putnika do Budimpešte.

Posebnu povoljnost u pogledu prevoza putnika do Budimpešte, bilo da se radi o kombi ili automobilskom prevozu putnika, GEA TRAVEL nudi turističkim agencijama i organizatorima avionskog transporta sa aerodroma u Budimpešti.


KOMBI PREVOZ PUTNIKA