Kombi prevoz putnika Beograd - Bratislava

Kombi prevoz putnika do Bratislave nije linijski već se obavlja po potrebi za pojednince ili grupe klijenata na zahtev.

Prevoz putnika do Bratislave i aerodroma u Bratislavi se vrši prikupljanjem putnika sa dogovorenih adresa (od vrata do vrata) i ne postoje stajališta za prikupljanje putnika.

Kombi prevoz putnika do Bratislave i aerodroma u Bratislavi traje od nekoliko sati u zavisnosti iz kog mesta u Srbiji putnici započinju putovanje, kao i koje prevozno sredstvo se koristi.

Najkomforniji i najbrži način prevoza putnika iz Srbije do Bratislave je putničkim automobilom ili kombi vozilom. Kombi i auto prevoz putnika GEA TRAVEL ima u ponudi više vrsta vozila za prevoz putnika.

CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA DO BRATISLAVE

DESTINACIJA

JEDAN SMER (EUR)

OBA SMERA (EUR)

Beograd - Bratislava - Beograd

45

Neka od kombi vozila za prevoz putnika, kao i automobile, možete pogledati na stranici Vozila za prevoz putnika do Bratislave.

Posebnu povoljnost u pogledu prevoza putnika do Bratislave, bilo da se radi o kombi ili automobilskom prevozu putnika, GEA TRAVEL nudi turističkim agencijama i organizatorima avionskog transporta sa aerodroma u Bratislavi.

Za više informacija o mogućoj saradnji sa GEA TRAVEL kombi prevozom putnika možete dobiti ako nas kontaktirate pomoću podataka na stranici kontakt za kombi i automobilski prevoz putnika do Bratislave.


KOMBI PREVOZ PUTNIKA